Kutatás-fejlesztés

Anyagunk alkalmazástechnológiai lehetőségeit folyamatosan bővítjük, illetve további új anyagok és felhasználási területek létrehozásán kísérletezünk, ilyen például az üveghab tábla.

Az üveghab alkalmazhatósága széleskörű:
épületek, ipari csarnokok aljzatbetonja alatti hőszigetelő rétegként, zajvédő falak anyagaként, zöldtetők hőszigeteléseként, út- és vasútépítésnél talajstabilizáló rétegként, sport- és jégpályáknál, medencék szigetelésében, könnyűszerkezetes épületek falazat-födém kitöltéseiben, fűthető rámpáknál, illetve közművezetékek esetében is használható.

Az üveghab tábla és a kapcsolódó alkalmazási lehetőségek újabb piaci szegmenst jelentenek cégünk számára. Kutatás-fejlesztésünk jelentős energiákat fordít a jövőben e cél megvalósítására.

Cégfilozófiánk egyik kulcsfogalma a fenntarthatóság. Rendszerünkben az ökológiai szempontok végig prioritást élveznek, az alapanyag begyűjtésétől a feldolgozáson át a késztermék előállításáig.

Termékünk támogatja az új épületenergetikai felhasználási lehetőségeket. Cégünk gyártástechnológiája azon technológiák egyike, amely az utóbbi időben kifejlesztett eljárások közül gazdaságilag és társadalmilag is hasznos.

Bízunk és hiszünk egy hulladékmentesebb, környezettudatosabb jövőben, amelyet cégünk közreműködésével, közösen gyorsabban és hatékonyabban érhetünk el.

Az Energocell® termékek: a zöld jövő!