Történetünk

Cégünk, a Energocell Kft., a hulladéküveg üveghabbá történő feldolgozását tűzte ki célként 2014-ben. A megvalósításhoz első lépésben létrehoztunk Debrecenben egy kutató-fejlesztő laboratóriumot. A cél az üveghulladékok értéknövelő újrahasznosítása, „upcycling”-ja. A káros, környezetet terhelő anyagból, hasznos, hőszigetelő anyagot, üveghabot állítunk elő.

Az Energocell® üveghab granulátumát a terméktanúsítás folyamán a legszigorúbb európai szabályozásoknak megfelelően minősítik és tesztelik.

Kutató-fejlesztő laboratóriumunk munkája nem zárult le az üveghab granulátum-gyártás elindításával, hanem új, innovatív elképzelések kidolgozásával folytatódik.

A laboratóriumi munkák 2014-ben kezdődtek el. Időközben külföldi és hazai szakemberek közreműködésével fejlesztettük ki a kutatás folyamatos végzéséhez hátteret biztosító üzem beindításához szükséges szakmai és technikai hátteret.


Hőszigetelő üveghab gyártása és értékesítése építőipari célokra
érvényességi területre vonatkozóan minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszert vezetünk be és alkalmazunk. Az audit során bizonyítást nyert, hogy a rendszer megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok követelményeinek.  

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT A CSAPATTAL

Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.